Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Millennial Disruption – Bersediakah Kita?

P ernah dengar tentang millennial disruption? Kalau sebelum ni kita selalu dengar tentang digital disruption, kali ni apa kata kita bincang tentang millennial disruption pulak.  Ni pun salah satu perkara yang boleh menganggu gugat perjalanan bisnes.  Lebih perit, boleh membunuh bisnes.  Salah satu bentuk disruption ni je dah sangat mencabar.  Hakikatnya, kita kini bertembung dengan…

Read more

Emotional Marketing

Mari kita belajar serba sedikit tentang emotional marketing.  Kalau iklan tak jalan memang rasa nak emo kan :-D  Kita belajar macamana kesan emosi boleh digunakan.  Kemudian apply dalam mesej pemasaran dan pengiklanan.  Boleh juga masukkan dalam copywriting. Apa itu emotional marketing? Ia satu kaedah pemasaran dan pengiklanan yang menggunakan faktor emosi.  Ia bertujuan menarik perhatian pengguna. …

Read more

Gerbang Bisnes © 2022. All Rights Reserved.

© 2022 Gerbang Bisnes. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates